divendres, 28 de novembre del 2014

Escola Garigot

Hem finalitzat la setmana visitant els nois i noies de l'escola Garigot, amb qui hem finalitzat la tercera sessió del nostre programa educatiu pel curs 2014-15.

A 1r hem fet una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants, amb i sense semàfor i/o amb els senyals d'un policia. Han practicat al gimnàs de l'escola i després, els nois i noies de 1r A, han sortir al carrer. Han demostrat que allà també ho fan de forma segura.

A 3r primer hem fet un petit treball en grups on els participants havien de classificar diversos comportaments viaris de més perillosos a més segurs. Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist la utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, amb uns reflectors que els hem regalat, ho han experimentat a classe. A la foto podeu veure els alumnes de 3r A amb els seus reflectors.

A 5è han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici. A 5è B ha destacat l'Àlex P., i a 5è A el Pau que ha estat qui han fet la millor puntuació de l'escola.

Podeu veure més fotografies de la sessió d'avui si cliqueu aquí o a la secció Fotos del bloc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada