dijous, 20 de novembre del 2014

Escola Els Pins

Avui hem visitat l'escola Els Pins.

A 1r A i B hem fet una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants, amb i sense semàfor i/o amb els senyals d'un policia. Han practicat al gimnàs de l'escola i després, els nois i noies de 1r A, han sortir al carrer a demostrar que allà també ho fan de forma segura, com podeu veure a la foto.

A 5è A i B han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici.
Han destacat l'Elsa i Clara de 5è A que han fet la millor marca dels dos cursos, amb 218 punts .

A 3r A i B primer hem fet un petit treball en grups on els participants havien de classificar diversos comportaments viaris de més perillosos a més segurs. Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist la utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, amb uns reflectors que els hem regalat, ho han experimentat a classe.

Podeu veure moltes més fotografies de la sessió d'avui si cliqueu aquí o a la secció Fotos del bloc. 

5 comentaris:

 1. hola soy de la escola els pins y eh estado con Jose Luis y el juego es muy guay y lo recomiendo a todos y me gustaria felicitar a las dos ganadoras de mi classe Elsa i Clara

  ResponElimina
 2. gracias andrea!!! Ha sido muy divertido el juego todo el mundo que no lo haya probado yo lo recomiendo.

  ResponElimina
 3. He fet 250 punts tota sola!!!!!! Espero que algú també.

  ResponElimina
 4. Aneu practicant que en breu farem un concurs amb el joc amb premis. Ja us informarem a classe.
  Aquí teniu l'enllaç per jugar
  http://edumscastelldefels.blogspot.com.es/p/biciclat.html

  ResponElimina