dijous, 27 de novembre del 2014

Escola Edumar

Avui hem visitat els nois i noies de l'escola Edumar per a finalitzat la tercera sessió del nostre programa educatiu pel curs 2014-15.

A 1r hem fet una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants, amb i sense semàfor i/o amb els senyals d'un policia. Han practicat a l'aula de psicomotricitat de l'escola i després, com a parat de ploure, els nois i noies de 1r A, han sortir al carrer. Han demostrat que allà també ho fan de forma segura, com podeu veure a la foto.

A 3r primer hem fet un petit treball en grups on els participants havien de classificar diversos comportaments viaris de més perillosos a més segurs. Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist la utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, amb uns reflectors que els hem regalat, ho han experimentat a classe.

A 5è han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici.

Podeu veure moltes més fotografies de la sessió d'avui si cliqueu aquí o a la secció Fotos del bloc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada