dimarts, 20 de maig del 2014

Escola Margalló al PIT

Avui ha estat el torn dels nois i noies de 5è B de l'escola Margalló, que han vingut al Parc Infantil de Trànsit (PIT) del Parc del Xiprer acompanyats de la seva tutora la Feli.

Igual que ahir, primer hem fet una petita explicació teòrica dels diferents senyals de trànsit que ha finalitzat amb la instal·lació dels senyals verticals del circuit per part dels participants.

A continuació hem fet un repàs pràctic de les comprobacions que s'han de fer a la bicicleta abans d'una sortida i de l'equipament que cal portar.
Ja un cop preparats i amb les bicicletes revisades, hem fet la pràctica de circulació en bicicleta i posteriorment l'examen, on els mateixos s'han avaluat.

Avui han estat 24 participants, la majoria dels quals han demostrat un bon nivell d'habilitat en la conducció de la bicicleta; encara que a l'hora de circular sempre hi ha coses a millorar. 

Al final de l'activitat hem repartit els diplomes acreditatius per la seva participació i aprofitament del programa d'EduMS per a 5è de primària. 

Podeu veure més fotos clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada