dijous, 29 de maig del 2014

Escola Els Pins al PIT

Avui ens han visitat els nois i noies de 5è B de l'escola Els Pins al Parc Infantil de Trànsit del Parc dels Xiprers, acompanyats del Víctor, el seu tutor.

Avui també ha estat una jornada una mica especial, ja que durant una estona ha plogut una mica i hem hagut de fet la part teòrica de l'activitat dins de la caseta del parc.

Primer els hem explicat els senyals de trànsit i el seu significat. Tots els participants han pogut tocar i col·locar els senyals verticals del nostre Parc Infantil de Trànsit.
Després han explicat ells mateixos l'equipament necessari per fer una sortida en bicicleta i les parts més importants que s'han de revisar abans d'agafar-la.

Una vegada preparats i amb els seus cascs ben col·locats han agafat les bicicletes i han revisat les parts més importants.

Finalment, han realitzat la pràctica de circulació en bicicleta amb un resultat satisfactori, de fet, els vint-i-tres participants han aconseguit el seu Diploma acreditatiu per la participació i aprofitament al programa EduMS 2013-2014.

Podeu veure més fotos clicant aquí o a la secció 'Fotos'.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada