divendres, 25 d’abril del 2014

Circuit bicicleta Guinovart 6è A

Avui ha estat el torn  de l'altre 6è de l'escola Josep Guinovart en visitar el circuit d'habilitat en bicicleta a la pista poliesportiva Can Roca. Han vingut amb la Joanna, la seva tutora.

Igual que ahir, primer han fet un repàs de l'equipament necessari per fer una sortida i de les comprovacions prèvies que hem de fer a la bicicleta.
A continuació, dividits en tres grups, han fet el  reconeixement de les diferents estacions i exercicis i la seva dificultat. Finalment, tots han fet una volta cronometrada.
En nois el guanyador (i millor temps de l'activitat) ha estat el Gonzalo, només dues centèsimes pel davant de l'Emmanuel, i amb el Rubén en tercera posició.
En noies la guanyadora  ha estat la Paula, pel davant de l'Alma i la Meritxell.
Els guanyadors han rebut una samarreta d'EduMS com a premi, que a més a més son cosins i van cada dia a l'escola en bici.

Com a novetat aquest any farem una classificació general de tots els nois i noies de 6è de les diferents escoles de Castelldefels. Podeu veure la classificació diària a la pestanya 'CLASSIFICACIÓ CIRCUIT 6è' a l'encapçalament del nostre bloc o clicant aquí.

Podeu veure totes les FOTOS que han fet l'Sthepahie i el David de l'activitat clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Si voleu veure els RESULTATS de la volta cronometrada, cliqueu aquí.

+ info sobre la Pedalada Escolar aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada