dimecres, 30 d’abril del 2014

Circuit bicicleta Garigot 6è B

Avui ha estat el torn  de l'altre 6è de l'escola Garigot en visitar el circuit d'habilitat en bicicleta a la pista poliesportiva Can Roca. Han vingut amb la Mireia, la seva tutora, i la Montse, professora d'educació física.

Igual que el 6è A, primer han fet un repàs de l'equipament necessari per fer una sortida i de les comprovacions prèvies que hem de fer a la bicicleta.
A continuació, dividits en tres grups, han fet el  reconeixement de les diferents estacions i exercicis i la seva dificultat. Finalment, tots han fet una volta cronometrada.
En nois el guanyador (i millor temps de l'activitat) ha estat el Víctor, pel davant de l'Stephane i el Pol.
En noies la guanyadora  ha estat la Laura , menys d'un segon pel davant de la Sarah i amb la Julia en tercera posició. Destacar que el segon i tercer millor temps de l'activitat han estat de les noies, i que entre els tres primers hi ha menys de dos segons de diferència.
Com podeu veure a la foto, els guanyadors han rebut una samarreta d'EduMS com a premi.

Com a novetat aquest any farem una classificació general de tots els nois i noies de 6è de les diferents escoles de Castelldefels. Podeu veure la classificació diària a la pestanya 'CLASSIFICACIÓ CIRCUIT 6è' a l'encapçalament del nostre bloc o clicant aquí.

Podeu veure les FOTOS que han fet l'Ariadna i la Navneet de l'activitat clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Si voleu veure els RESULTATS de la volta cronometrada, cliqueu aquí.

+ info sobre la Pedalada Escolar aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada