dimarts, 29 d’abril del 2014

Circuit bicicleta Frangoal 6è B

Avui ha estat el torn  del 6è B de l'escola Frangoal en  visitar el circuit d'habilitat en bicicleta a la pista poliesportiva Can Roca. Han vingut amb el Virgili, el seu tutor.

Igual que ahir, primer han fet un repàs de l'equipament necessari per fer una sortida i de les comprovacions prèvies que hem de fer a la bicicleta.
A continuació, dividits en tres grups, han fet el  reconeixement de les diferents estacions i exercicis i la seva dificultat. Finalment, tots han fet una volta cronometrada.
En nois el guanyador (i millor temps de l'activitat) ha estat l'Iván, pel davant de l'Hugo i de l'Íker.
En noies la guanyadora  ha estat la Marta V, pel davant de l'Eva i la Marta M.
Com podeu veure a la foto, els guanyadors han rebut una samarreta d'EduMS com a premi.

Volem destacar el bon comportament, atenció, col·laboració i participació d'aquest grup, que ha estat molt bo. Per altra banda felicitar també l'evolució en la conducció de la bicicleta  d'alguns participants respecte l'activitat que van fer l'any passat al PIT.

Com a novetat aquest any farem una classificació general de tots els nois i noies de 6è de les diferents escoles de Castelldefels. Podeu veure la classificació diària a la pestanya 'CLASSIFICACIÓ CIRCUIT 6è' a l'encapçalament del nostre bloc o clicant aquí.

Podeu veure les més de dos-centes FOTOS de l'activitat que ha fet el Facun i l'Esther  clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Si voleu veure els RESULTATS de la volta cronometrada, cliqueu aquí.

+ info sobre la Pedalada Escolar aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada