divendres, 14 de març del 2014

Escola Petit Món - Felisa Bastida


Avui hem visitat els nois i noies del Petit Món - Felisa Bastida per finalitzar les sessions que fem a l'escola.

Amb els alumnes de primer hem instal·lat un carrer al gimnàs amb un pas de vianants i un semàfor, per a practicar com travessar el carrer. També han practicat els senyals dels agents de policia i una mica com regular el trànsit entre vehicles i vianants, com podeu veure a la foto de l'esquerra.


Els nois i noies de 5è han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta. A més de les normes bàsiques de circulació, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha, i també les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici. 
Han destacat el Nicola, l'Àlex i el Santi que han fet les millors puntuacions.

A tercer hem fet un treball en petits grups on havien de classificar fitxes amb accions de vianants segons el seu grau de seguretat o risc. Ha estat molt divertit, ja que els nois i noies que sortien a les fotos eren ells mateixos.  Han acabat la classe veient les històries del Marc, Àlex i Paula al 'Ho tens clar?'. Han aprés i comentat  com caminar pel carrer amb riscos petits, com sortir del vehicle, la importància de l'elevador i el diferents graus de perillositat dels seients d'un vehicle.


Podeu veure més fotos clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada