divendres, 13 de desembre del 2019

Mobilitat Segura a l'escola Torre Barona

Avui hem fet la tercera sessió de Mobilitat Segura a l'escola Torre Barona, amb els nois i noies de 1r i 5è.

5è primer hem reflexionat sobre quines són les coses que hem preparar abans de fer una sortida en bici i com planificar la ruta. Després hem iniciat un debat sobre la importància de portar casc quan es va en bicicleta i la influència dels amics. 

Els nens i nenes de primer han treballat amb 'Les tres bessones a la selva d'asfalt', on han identificat comportaments segurs i perillosos. Seguidament han participat en 'el joc dels errors' on molts han   aconseguit gomet. A 1r A ha guanyat l'Ona amb tres gomets.

A segona hora hem fet una sessió més dinàmica,  on els alumnes han realitzat una pràctica de com s'ha de travessar el pas de vianants amb seguretat, sense i amb semàfor, així com quan els policies fan senyals de trànsit.
Al final de la classe hem presentat al 'Cintunino Clac' i els hem explicat quina era la seva funció, mitjançant un video amb animacions.
Després,  els hem plantejat deu preguntes, les quals han contestat de manera correcta, sobre els continguts de les tres sessions realitzades, finalment cada participant ha rebut un 'Cintunino Clac'.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada