divendres, 29 de novembre del 2019

Mobilitat Segura a l'escola Frangoal

Avui hem estat a l'escola Frangoal. A primera hora, hem treballat amb els nens i nenes de 5è C. Han participat en el joc del 'Bicicla't', amb el qual han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques, han après els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici. 
En aquesta activitat, hi ha hagut un empat, on , el Derek i el Dante, per una banda, i l'Alba amb l'Alexandra, per altra, han estat les dos parelles que més puntuació han tret, amb 195 punts, una vegada que han arribat a la 'Masia Can Cicleta'.
Els hem recordat les bases per poder participar en el nostre concurs 'Bicicla't', que oferim cada any als participants de 5è de primària, i amb el qual poden aconseguir una de les nostres 'samarretes Edums'.



A segona i tercera hora, hem estat amb els nens i nenes de 1r A i 1r B. Hem treballat els pasos de vianants amb semàfor, sense semàfor i regulats per policies. 
Al final de la classe hem presentat al 'Cintunino Clac', mitjançant un videoclip, hem explicat quina era la seva funció, i després de contestar correctament a les preguntes plantejades, sobre els continguts de les tres sessions realitzades , cada participant ha rebut un 'Cintunino Clac', per protegir a les seves mascotes de peluix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada