dimarts, 26 de març del 2019

Anem a la policia en bus! 3r A Torre Barona


Avui hem realitzat l'activitat d'Anem a la polica en bus! amb els nens i nenes de la classe de 3r A, de l'escola Torre Barona, els quals han vingut acompanyats de la seva tutora, la Rosa.
En el desenvolupament de l'activitat, han pogut practicar els diferents aspectes relacionats, amb el transport públic que es van treballar previament a l'escola. Entre aquests aspectes, es troben, el buscar la parada corresponent, saber parar el bus, saber pujar i validar el bitllet, buscar un seient, comportar-se de manera cívica a l'interior de l'autobús, així com anticipar-se a la parada i prémer el botó Stop.
Una vegada s'ha realitzat la primera part de l'activitat, els hem fet una visita guiada, de l'edifici de la policia local, on han pogut veure, quins són els departaments existents en la nostra policia, així com la rutina diària d'un agent de la Policia Local de Castelldefels.
Una vegada realitzada la visita, hem tornat en transport públic cap a l'escola. Cal remarcar que aquesta tornada, ha sortit millor que l'anada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada