dijous, 21 de març del 2019

Anem a la policia en bus! 3r B Can Roca

Avui hem realitzat l'activitat d'anem a la policia en bus, amb la classe de 3rB de l'escola Can Roca, els quals han estat acompanyats per la seva tutora Isabel.
Després d'anar a buscar la parada més propera, en aquest cas, la de la línia CF1, han treballat els diferents tipus de parades de bus que poden trobar al carrer i quines són les diferències. Al mateix temps han pogut conèixer de primera mà, com funciona l'aplicació mòbil AMB mobilitat, la qual, dóna molta informació sobre les línies d'autobusos, els recorreguts i sobretot la gestió dels temps d'espera.
Una vegada dintre de l'autobús, els participants han pogut posar en pràctica tot allò que s'havia treballat a l'aula. Com validem els bitllets, com seiem, el comportament cívic que hem de tenir i que hem de fer a l'hora de baixar.
Seguidament, hem realitzat una visita a l'edifici de la policia local, on han pogut conèixer quina és la rutina diaria d'un agent de la policia local de Castelldefels.
A la tornada, hem tornat a agafar el bus per anar a l'escola, on han practicat altra vegada tots els aspectes citats anteriorment.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada