dimecres, 7 de novembre del 2018

Mobilitat Segura a l'escola Els Pins

Avui hem fet la tercera sessió de Mobilitat Segura a l'escola Els Pins.

A primera hora 1r A hem fet una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants sols, amb l'ajuda del semàfor i/o amb els senyals d'un policia. Hem sortit al carrer a practicar al pas de vianants de la porta de l'escola, on tots han demostrat que ho saben fer de forma autònoma i segura.
Un cop de nou a classe els hem regalat un Cintonino Clac, per a què recordin cordar-se dins del cotxe i recordar-s'ho als pares.

Després els nois i noies de 3r A han participat a l'activitat "Ho tens clar?". Han pogut detectar situacions amb risc, i han conegut al Marc, l'Àlex i  la Paula. Han aprés i comentat on jugar amb seguretat, com caminar pel carrer, com sortir del vehicle i la importància de l'elevador o cadireta.

Finalment, amb els nois i noies de 3r B primer hem fet l'activitat  Civisme i seguretat al transport públic on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. També hem planificat els passos a seguir per anar des de l'escola fins a la Policia Local en bus públic.

Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist l'utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, amb uns reflectors que els hem regalat, ho han experimentat a classe amb les seves motxilles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada