dimarts, 27 de febrer del 2018

5è A de l'escola Els Pins al PIT

Avui ha estat el torn de l'altra classe de 5è de l'escola Els Pins, acompanyats per la seva tutora la Natàlia, en fer l'activitat de circulació en bicicleta al Parc Infantil de Trànsit.

Primer els hem explicat, com podeu veure a la foto, els diferents senyals de trànsit que es poden trobar al carrer, especialment els que afecten la conducció en bicicleta. A continuació hem passar a la instal·lació dels senyals verticals del circuit per part dels participants.
Un cop hem repassat que tots els senyals havien estat instal·lats correctament, hem fet una explicació de com portar el casc ben posat. Abans de circular ells mateixos han revisat que els seus companys el portessin correctamentDesprés han fet la pràctica de circulació en bicicleta i posteriorment l'examen, on s'han avaluat per parelles. 

En total han estat  22 participants, alguns dels quals han demostrat un bon nivell d'habilitat en la conducció de la bicicleta i d'altres han de practicar una mica més. Tot i això, a l'hora de circular han d'estar més atents i sempre hi ha coses a millorar.

Al final de l'activitat hem repartit entre els participants una polsera reflectant per a què siguin més visibles quan vagin en bici o caminant per indrets amb poca llum.

També els hem felicitat per haver realitzat l'activitat en un matí tan fred sense cap queixa. Fins i tot al final, quan hem finalitzat els exàmen, ha començat a nevar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada