divendres, 15 de desembre del 2017

Mobilitat Segura a l'escola Can Roca

Avui finalitzat les sessions de Mobilitat Segura amb els grups A de 1r, 3r i 5è de l'escola Can Roca

A primera hora hem estat a 5è , on hem finalitzat el debat sobre l'ús del casc quan anem en bicicleta. A continuació, hem realitzat l'activitat 'Els senyals de trànsit i les bicis', on han conegut els senyals de trànsit que es poden trobar al carrer quan portin la bici. 

Després a 3r en primer lloc, hem fet una l'activitat Civisme i seguretat al transport públic on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist la utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, ho han experimentat a classe amb uns reflectors que els hem regalat i han enganxat a les seves motxilles.

Finalment, els nois i noies de 1r han fet  una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants, amb i sense semàfor i/o amb els senyals d'un policia. Després a classe, i un cop comprovat tot el que han aprés aquests dies amb nosaltres, els hem regalat un cinturó de seguretat de joguina, el Cintonino Clac.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada