divendres, 3 de novembre del 2017

Mobilitat Segura a l'escola Torre Barona

Avui hem fet la quarta i última sessió de Mobilitat Segura a l'escola Torre Barona.

A primera hora hem estat amb els nois i noies de les classes de Les Tres Bessones i La Patrulla Canina de P5 A i B.
Ens hem presentat i parlat sobre les funcions de la policia. Després els hem explicat el conte del 'Max' el nostre osset de peluix, on han comentat i après la importància de fer servir la cadireta o l'elevador dins el cotxe i d'anar ben lligats.
A continuació han conegut el nostre amic el semàfor, per a què serveix i com funciona. Un cop han demostrat que ho entenien molt bé, hem fet un joc amb un semàfor una mica especial i amb cotxes i motos. Per finalitzar, hem fet un petit joc de màgia amb l'ajuda dels nois i noies, on hem convertit aigua en pintura del color dels ninots dels semàfors de vianants.

Després hem estat a 5è B, on hem finalitzat el debat sobre l'ús del casc quan anem en bicicleta. A continuació, hem realitzat l'activitat 'Els senyals de trànsit i les bicis', on han conegut els senyals de trànsit que es poden trobar al carrer quan portin la bici. 

A 5è A han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques de circulació, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada