dijous, 23 de novembre de 2017

Mobilitat Segura a l'escola Antoni Gaudí

Avui hem fet la tercera sessió de Mobilitat Segura a l'escola Antoni Gaudí.


Els nois i noies de 1r han fet  una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants, amb i sense semàfor i/o amb els senyals d'un policia. Després a classe, i un cop comprovat tot el que han aprés aquests dies amb nosaltres, els hem regalat un cinturó de seguretat de joguina, el Cintonino Clac.  

Després a 3r en primer lloc, hem fet una l'activitat Civisme i seguretat al transport públic on els participants han treballat el concepte de civisme en general i aplicat al transport públic en particular. Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist la utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, ho han experimentat a classe amb uns reflectors que els hem regalat i han enganxat a les seves motxilles.

Per finalitzar, a 5è han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques de circulació, ha aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha i les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada