dimarts, 14 de març del 2017

5è A de l'escola Torre Barona al PIT

Avui ens han visitat al Parc Infantil de Trànsit els nois i noies de 5è A de l'escola Torre Barona, acompanyats pel seu tutor el David.

Igual que ahir als seus companys de 5è B, primer els hem explicat els diferents senyals de trànsit que es poden trobar al carrer, especialment els que afecten la conducció en bicicleta. A continuació hem passar a la instal·lació dels senyals verticals del circuit per part dels participants.

Un cop hem repassat que tots els senyals havien estat instal·lats correctament, hem fet una explicació de com portar el casc ben posat. Abans de circular ells mateixos han revisat que els seus companys el portessin correctamentDesprés han fet la pràctica de circulació en bicicleta i posteriorment l'examen, on s'han avaluat per parelles. 

Avui també han estat 19 participants, alguns dels quals han demostrat un bon nivell d'habilitat en la conducció de la bicicleta i d'altres han de practicar una mica més. Tot i això, a l'hora de circular han d'estar més atents i sempre hi ha coses a millorar.

Al final de l'activitat hem repartit entre els participants un llum reflectant per a què siguin més visibles quan vagin en bici o caminant per indrets amb poca llum.

Podeu veure més fotos de l'activitat clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada