dimecres, 15 de març del 2017

5è B de l'escola Can Roca al PIT

Avui hem rebut al Parc Infantil de Trànsit  la visita dels nois i noies de 5è B de l'escola Can Roca, acompanyats per la seva tutora la Isabel i de la Sílvia, la directora.

Primer els hem explicat els diferents senyals de trànsit que es poden trobar al carrer, especialment els que afecten la conducció en bicicleta. A continuació hem passar a la instal·lació dels senyals verticals del circuit per part dels participants.
Un cop hem repassat que tots els senyals havien estat instal·lats correctament, hem fet una explicació de com portar el casc ben posat. Abans de circular ells mateixos han revisat que els seus companys el portessin correctamentDesprés han fet la pràctica de circulació en bicicleta i posteriorment l'examen, on s'han avaluat per parelles (com podeu veure a la foto)

En total han estat  18 participants, la majoria dels quals han demostrat un bon nivell d'habilitat en la conducció de la bicicleta. Tot i això, a l'hora de circular sempre hi ha coses a millorar.

Al final de l'activitat hem repartit entre els participants un llum reflectant per a què siguin més visibles quan vagin en bici o caminant per indrets amb poca llum.

Podeu veure més fotos de l'activitat clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada