dilluns, 18 de gener de 2016

SMS Josep Guinovart 2a jornada

Avui iniciem la setmana realitzant la segona sessió de la Setmana de la Mobilitat Segura escolar a l'escola Josep Guinovart.

A primera hora hem estat a 1r, on els participants han treballat amb el vídeo de 'Les tres bessones i la selva d'asfalt' i després han identificat comportaments no segurs al carrer amb 'El joc dels errors'. 

Després hem estat a les classes de 5è. Primer hem finalitzat el treball que vam iniciar ahir amb el propòsit de millora de les conductes no segures en bicicleta. A continuació hem treballat en petits grups una escala de valors sobre seguretat circulant en bicicleta. Per finalitzar, hem introduït  un debat sobre l'ús del cas, que finalitzarem dimecres.


Finalment hem estat a 3r, els quals han participat a l'activitat "Ho tens clar?". Han pogut detectar situacions amb risc, i han conegut al Marc, l'Àlex i  la Paula. Han aprés i comentat on jugar amb seguretat, com caminar pel carrer, com sortir del vehicle, la importància de l'elevador o cadireta i els diferents graus de perillositat dels seients d'un vehicle.

Podeu veure algunes fotos de l'activitat clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada