divendres, 18 de desembre del 2015

SMS Frangoal 5a sessió

Avui hem finalitzat la Setmana de la Mobilitat Segura a l'escola Frangoal. Ha estat una jornada on hem trebalalt amb 1r C i 3r B.
Amb els nens i nenes de 3r B, hem treballat la importància de portar cordat el cinturó de seguretat dintre dels vehicles, així com la necessitat d'utilitzar els Sistemes de Retenció Infantil quan sigui necessari.
També hem jugat a un joc virtual on el civisme i la seguretat dintre del transport públic han estat els protagonistes.
Gràcies a l'ajuda del Marc, la Paula i l'Àlex, hem pogut descobrir la importància de la utilització dels reflectors quan hi ha poca lluminositat, que ens ha portat a fer un petit experiment amb uns reflectors per poder comprovar el seu funcionament i que finalment els hi hem regalat.

Els nens i nenes de 1r C, han pogut conèixer al Tarzan i les tres bessones a la selva d'asfalt a primera hora, per després poder participar al joc dels errors, on el Marc ha estat el guanyador.
A última hora del matí, han pogut posar en pràctica els seus coneixements com a vianants, dintre del gimnàs, on han travessat el pas de vianants, amb i sense semàfor i amb la regulació d'uns policies molt especials.

Si voleu veure més fotografies de la sessió d'avui podeu clicar aquí



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada