dimecres, 16 de desembre del 2015

SMS Frangoal 3a jornada

 Avui hem realitzat la tercera sessió de la Setmana de la Mobilitat Segura escolar a l'escola Frangoal.

A primera hora hem estat amb els nois i noies de les classes dels peixos de P5A i P5B. Ens hem presentat i parlat sobre les funcions de la policia. Després els hem explicat el conte del 'Max' el nostre osset de peluix, on han comentat i après la importància de fer servir la cadireta o l'elevador dins el cotxe i d'anar ben lligats.

A continuació han conegut el nostre amic el semàfor, per a què serveix i com funciona. Un cop han demostrat que ho entenien molt bé, hem fet un joc amb un semàfor una mica especial i amb cotxes i motos. Per finalitzar, hem fet un petit joc de màgia amb l'ajuda dels nois i noies, on hem convertit aigua en pintura del color dels ninots dels semàfors de vianants.

Finalment, hem estat a 5è on hem fet un debat sobre l'ús del casc en bicicleta, i després hem realitzat l'activitat 'Els senyals de trànsit i les bicis', on han conegut els senyals de trànsit que es poden trobar al carrer quan portin la bici i al Parc Infantil de Trànsit on farem la pràctica de conducció en bicicleta. 

Podeu veure algunes fotos de l'activitat clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada