dimecres, 11 de novembre de 2015

SMS Torre Barona 3a jornada

  Avui hem fet la tercera sessió de la Setmana de la Mobilitat Segura escolar a l'escola Torre Barona.

A 1r hem fet  a la sala de psicomotricitat de l'escola una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants, amb i sense semàfor i/o amb els senyals d'un policia.

Després hem estat a les classes de 3r, els quals han participat a l'activitat "Ho tens clar?". Han pogut detectar situacions amb risc, i han conegut al Marc, l'Àlex i  la Paula. Han aprés i comentat on jugar amb seguretat, com caminar pel carrer, com sortir del vehicle, la importància de l'elevador o cadireta i els diferents graus de perillositat dels seients d'un vehicle.

Finalment hem estat amb els nois i noies de P5A. Ens hem presentat i parlat sobre les funcions de la policia. Després els hem explicat el conte del 'Max' el nostre osset de peluix, on han comentat i après la importància de fer servir la cadireta o l'elevador dins el cotxe i d'anar ben lligats .

A continuació han conegut el nostre amic el semàfor, per a què serveix i com funciona. Un cop han demostrat que ho entenien molt bé, hem fet un joc amb un semàfor una mica especial i amb cotxes i motos. Per finalitzar, hem fet un petit joc de màgia amb l'ajuda dels nois i noies, on hem convertit aigua en pintura del color dels ninots dels semàfors de vianants.

Podeu veure algunes fotos de l'activitat clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada