dijous, 26 de març del 2015

Cloenda circuit d'habilitat en bicicleta


Ahir vam finalitzar l'activitat del circuit d'habilitat en bicicleta, que com sabeu és l'activitat prèvia a la tercera Pedalada Escolar que realitzarem els propers 11 i 12 de juny.

Els nois i noies de 6è de l'escola Can Roca van ser els primers en estrenar el circuit, posteriorment han participat els/les de les escoles La Ginesta, Garigot, Petit Món-Felisa Bastida, Antoni Gaudí, Jacint Verdaguer, Els Pins, Josep Guinovart i els/les de l'escola Lluís Vives que ahir van ser els últims d'aquest curs.

En total més de tres-cents ciclistes han realitzat la ja famosa 'volta cronometrada', on han destacat el Yago de 6è B de l'escola Antoni Gaudí, que ha realitzat el millor temps de tots els participants; i la Gisela S de 6è A de l'escola Els Pins que ha estat la segona classificada. 
Ambdós han guanyat un casc que els acredita com els millors del curs 2014-15.

Però sense tenir en compte classificacions, gairebé tots els participants han assolit els objectius plantejats per a aquesta activitat, i ja estan esperant que arribi juny per sortir a circular en bicicleta pels carrers de Castelldefels en companyia dels nois i noies d'altres escoles. 

Podeu veure la classificació diària a la pestanya 'CLASSIFICACIÓ CIRCUIT 6è' a l'encapçalament del bloc o clicant aquí.

+ info sobre la Pedalada Escolar 
aquí




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada