divendres, 21 de novembre del 2014

Escola Margalló

Hem finalitzat la setmana visitant els nois i noies de l'escola Margalló.

A 1r A i B hem fet una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants, amb i sense semàfor i/o amb els senyals d'un policia. Han practicat al teatre de l'escola i després, els nois i noies de 1r A, han sortir al carrer a demostrar que allà també ho fan de forma segura.

A 5è A primer hem treballat en grups una escala de valors sobre seguretat circulant en bicicleta. Posteriorment, hem vist el dilema moral 'On vas amb això al casc?' i hem fet un petit debat sobre l'ús del casc en bicicleta.
 Els alumnes de 5è B han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions bàsiques abans de realitzar una sortida en bici. Han destacat la Tània i l'Alba amb 174 punts .

A 3r A i B primer hem fet un petit treball en grups on els participants havien de classificar diversos comportaments viaris de més perillosos a més segurs. Després, amb l'ajuda dels nostres amics Àlex, Marc i Paula del 'Ho tens clar', han vist la utilitat dels reflectors quan es camina de nit o amb poca llum. Després, amb uns reflectors que els hem regalat, ho han experimentat a classe.

Podeu veure moltes més fotografies de la sessió d'avui si cliqueu aquí o a la secció Fotos del bloc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada