dilluns, 7 d’abril del 2014

5è de l'escola Sant Ferran


Avui ens han visitat els nois i noies de 5è de l'escola Sant Ferran al Parc Infantil de Trànsit del Parc dels Xiprers, acompanyats de
seu tutor el Màrius.

Primer hem fet una petita explicació teòrica dels diferents senyals de trànsit que ha finalitzat amb la instal·lació dels senyals verticals del circuit per part dels participants.
Abans de començar la pràctica hem fet un repàs pràctic de les comprobacions que hem de fer a la bicicleta abans d'una sortida i de l'equipament que cal portar. Després hem fet la pràctica de circulació en bicicleta
 i posteriorment l'examen, on els mateixos s'han avaluat per parelles.

En total han estat 22 participants, molts dels quals han demostrat un bon nivell d'habilitat en la conducció de la bicicleta; encara que a l'hora de circular sempre hi ha coses a millorar. 

Al final de l'activitat hem repartit els diplomes acreditatius per la seva participació i aprofitament del programa d'EduMS per a 5è de primària. 

Podeu veure més fotos clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

3 comentaris:

  1. La classe de cinquè del Col·legi Sant Ferran, us volem donar les gràcies per totes les coses que hem après amb vosaltres. Moltes gràcies també per les fotos! Esperem tornar-nos a veure ben aviat!

    ResponElimina
  2. Gràcies a vosaltres per la vostra participació.
    Ens veiem aviat!

    ResponElimina
  3. Muchas gracias por el empeño que les poneis dia a dia y por hacer llegar a nuestros hijos una policia más próxima.

    ResponElimina