dijous, 13 de març del 2014

5è A de l'escola Lluís Vives al PIT

Avui ha estat el torn dels nois i noies de 5è A de l'escola Lluís Vives, que han vingut al Parc Infantil de Trànsit (PIT) del Parc del Xiprer acompanyats de la seva tutora la Susana i de l'Emiliano.

Igual que ahir, primer hem fet una petita explicació teòrica dels diferents senyals de trànsit que ha finalitzat amb la instal·lació dels senyals verticals del circuit per part dels participants.

A continuació hem fet un repàs pràctic de les comprobacions que s'han de fer a la bicicleta abans d'una sortida i de l'equipament que cal portar.
Ja un cop preparats i amb les bicicletes revisades, hem fet la pràctica de circulació en bicicleta i posteriorment l'examen, on els mateixos s'han avaluat.

Avui han estat 19 participants, la majoria dels quals han demostrat un bon nivell d'habilitat en la conducció de la bicicleta; encara que a l'hora de circular sempre hi ha coses a millorar. També han hagut participants que feia temps que no agafaven la bicicleta, però que han progressat molt en la conducció del a mateixa al llarg del matí.
Al final de l'activitat hem repartit els diplomes acreditatius per la seva participació i aprofitament del programa d'EduMS per a 5è de primària. 

Podeu veure més fotos clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada