dimarts, 18 de febrer del 2014

Escola Guinovart

Avui hem estat amb els nois i nois de l'escola Josep Guinovart.

Amb els alumnes de primer hem instal·lat un carrer a la recepció de l'escola amb un pas de vianants i un semàfor, per a practicar com travessar el carrer. També han practicat els senyals dels agents de policia i una mica com regular el trànsit entre vehicles i vianants.
Com ho han fet molt bé, hem sortit al carrer i hem practicat al pas de vianants que hi ha davant de l'escola.

Els nois i noies de 5è  han fet una pràctica virtual de conducció de bicicleta amb el joc 'Bicicla't', on a més de aprendre o recordar normes, conductes i valors a l'hora de conduir una bicicleta, també han treballat els diferents tipus que hi ha i les seves utilitats segons el terreny on es vagin a fer servir;  l'equipament necessari abans de fer una sortida, i les comprovacions de seguretat de la bicicleta.
El Miguel Ángel de 5è A ha estat el participant dels dos grups que ha fet més punts.

Finalment, a tercer, han treballat algunes competències com a vianants i passatgers gràcies a l'ajuda del Marc, l'Àlex i la Paula i les seves històries del 'Ho tens clar?' Entre d'altres on jugar i travessar amb seguretat, com baixar del vehicle i d’utilitat de l'elevador. També han mostrat molt interès en els diferents graus de perillositat dels seients dels vehicles.

Podeu veure algunes fotos és (sobretot de 1r) clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada