dijous, 6 de febrer del 2014

Escola Edumar

Avui hem visitat l'escola Edumar per finalitzar les sessions que es realitzen al centre.

Els peixos i pingüins de 1r han practicat com travessar el carrer pel pas de vianants, com funciona un semàfor i travessar seguint les seves indicacions, i finalment (veure la foto), fent cas de les indicacions d'un policia. Ha estat molt divertit i al final tots han recordat  mirar als costats abans de travessar.

Les abelles i les formigues de 3r gràcies a l'ajuda del Marc, l'Àlex i la Paula i les seves històries del 'Ho tens clar?', han treballat algunes competències com a vianants i passatgers.  Entre d'altres han aprés i comentat on jugar, com caminar pel carrer, com sortir del vehicle, la importància de l'elevador i el diferent grau de perillositat dels seients d'un vehicle.

Els nois i noies de 5è  han fet una pràctica virtual de conducció de bicicleta amb el joc 'Bicicla't', on a més de aprendre o recordar normes, conductes i valors a l'hora de conduir una bicicleta, també han treballat els diferents tipus que hi ha i les seves utilitats segons el terreny on es vagin a fer servir;  l'equipament necessari abans de fer una sortida, i les comprovacions de seguretat de la bicicleta.
El Manel i el Josué de 5è A han batut el rècord de l'escola, amb 209 punts.

Podeu veure algunes fotos més clicant aquí o a la secció 'Fotos'.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada