divendres, 31 de gener del 2014

Escola Margalló

Em finalitzat la setmana visitant els nois i noies de l'escola Margalló, que finalitzaven les sessions del programa que es realitzen a l'escola.

Els alumnes de 1r han fet una sessió pràctica de com creuar per un pas de vianants, amb i sense semàfor i/o amb els senyals d'un policia, i amb vehicles circulant. La pràctica ha estat a la sala de teatre de l'escola. Com que l'any passat ja ho van fer una mica, ha sortit molt bé, especialment al 1r B.

A 3r han tancat el programa treballat algunes competències de principiants i
principiants avançats com a vianants i passatgers gràcies a l'ajuda
 del Marc, l'Àlex i la Paula i les seves històries del 'Ho tens clar?'
 
A 5è han realitzat una pràctica virtual de conducció en bicicleta, on a més de les normes bàsiques, han aprés els diferents tipus de bicicletes i equipament que hi ha; a més de les comprovacions
 bàsiques abans de realitzar una sortida en bici.
A 5è A han destacat l'Oriol i el Pau que han fet 207 punts, mentre que a 5è B l'Eva i la Marina han fet 204 punts, i l'Unai i el Matías han batut el rècord provisional de totes les escoles de Castelldefels amb 215 punts.
 
Podeu veure algunes fotos més cliclant aquí o a la secció 'Fotos'.

2 comentaris:

  1. Som uns camions !!!!! 5è B
    Per cert, no van les fotos.

    ResponElimina
  2. I tant! Ho vau fet molt bé!
    Potser en un altre ordinador si pots veure les fotos, a nosaltres ens funciona tant l'enllaç d'aquesta pàgina com el que hi ha a la pestanya 'Fotos' (a dalt del bloc).

    ResponElimina