dijous, 13 de juny del 2013

Pedalada Escolar


Avui hem realitzat la Pedalada Escolar amb els nois i noies de 6è de les escoles Els Pins, Jacint Verdaguer, La Ginesta, Petit Món-Felisa Bastida i Lluís Vives. En  total han estat uns 170 participants, amb la participació de  tutors i mestres que els han acompanyat en tot moment.

Els objectius de la sortida eren que els participants poguessin
·  Experimentar la sensació d’anar per la via pública en bicicleta, per vies urbanes diferents a les que pugui passar habitualment.
·  Participar en una activitat física saludable i comprovar que la bicicleta és un mitjà de transport barat, sa, sostenible i net.
·  Participar en una activitat diferent i  fent-ho de manera conjunta amb altres centres escolars del nostre municipi.
·  Gaudir del dia de la cloenda  i comiat de tot el projecte d’educació per a la mobilitat segura que han rebut des de que van començar a primer de primària fins que surten del col·legi a 6è.
Hem començat a les nou del matí a l'escola Els Pins, des de allà i per ordre hem passat per les escoles Jacint Verdaguer, La Ginesta, Petit Món-Felisa Bastida i Lluís Vives, fent cada cop el grup més nombrós.

Un cop tot el grup unificat, hem pedalejat pel municipi, especialment per la zona de la platja, on hem esmorzat i fet la foto de grup amb l'alcalde a la Plaça de les Palmeres.

Des d'allà, de tornada deixant els nois i noies a les seves escoles.

Tot i alguna petita caiguda atesa per l'ambulància de la Creu Roja que ens acompanyava, ha estat un matí sense incidents, lúdic i on hem pogut  gaudir d'un tranquil dia en bicicleta amb el trànsit tallat per allà on circulàvem.

En breu penjarem les fotos de la pedalada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada