dimarts, 11 de desembre del 2012

Simulacre d'evacuació a l'Escola Margalló

Ahir vam col·laborar en un altre simulacre, aquest cop a l'Escola Margalló. Va estar coordinat pel Josep Maria, el responsable de riscos laborals, i amb la participació dels dos agents d'EDUMS amb el suport de quatre agents més.

Com ja us hem explicat en altres ocasions, els objectius del simulacre van ser comprovar el correcte funcionament dels mitjans humans i materials previstos per situacions d’emergència, valorar la resposta i participació dels ocupants, quantificar el temps necessari i analitzar si les senyals acústiques i lluminoses de les alarmes eren correctes en tot l’edifici.
Des del departament d'EDUMS considerem molt satisfactori el simulacre d’evacuació i la resposta dels professionals docents, així com la del personal d’administració, cuina i auxiliar. Les 460 persones que hi eren al centre al moment del simulacre van evacuar el mateix de forma ordenada i tal com preveu el Pla d'Emergències de l'escola. Val a dir que ha estat un dels millors simulacres que hem realitzat fins ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada