dijous, 13 de desembre del 2012

Simulacre d'evacuació a l'escola Josep Guinovart

Continuem amb els simulacres!  Aquest cop l'hem realitzar a l’escola Guinovart. Ha estat coordinat per la Suni, la responsable de riscos laborals, i amb la participació dels dos agents d'EDUMS amb el suport de quatre agents més

Encara que han hagut diverses incidències d’importància, principalment provocades per problemes tècnics de l’equipament del centre; l’evacuació realitzada per les gairebé 350 persones que hi havia al centre en el moment del simulacre va ser ordenada i tal com preveu el Pla d’Emergència de l’escola.

Per altra banda, i donant més valor a la feina realitzada pel professorat, cal destacar que aspectes principals del Pla d’Emergència (punt de concentració, sortida de les classes d’Educació Infantil, modificació d'itineraris d’evacuació d’algunes classes) s'han canviat en referència a l’any anterior només dies abans del simulacre.

Podeu veure algunes fotos del simulacre aquí o visitant l’apartat ‘Fotos’ del bloc.

2 comentaris:

  1. A l'escola estem molt contents amb l'ajuda i assesorament rebut per part de la policia local. A més hem de felicitar als nostres nens i nenes per la seva bona actitud davant el simulacre. Una cordial salutació. Suni Muñoz coordinadora de risc laboral.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El mèrit ha estat del professorat per la seva disposició a escoltar suggerències i a adoptar canvis, i especialment al treball de la Suni i la Lluïsa.
      Ens veiem aviat!

      Elimina