dijous, 20 de setembre del 2012

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura


Del 22 al 29 de setembre se celebra a Castelldefels la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema 'Mou-te en la direcció correcta', la Setmana del 2012 proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible. Canviar el nostre mode de transport pot significar viure en una ciutat millor i respirar un aire de més qualitat i més saludable. Agafar el transport públic col·lectiu per anar a la feina, moure's en bicicleta per la ciutat o caminar per anar de compres en comptes d'agafar el cotxe pot jugar un paper molt important en la salut.

Des del departament d'EDUMS volem promoure aquest canvi de mobilitat obrint el Parc Infantil de Trànsit (PIT) del Parc del Xiprers per a tots/es els/les que volgueu venir a gaudir d'un matí de ciclisme dins el circuit.  

Realitzarem l'activitat de 10 a 14 hores el proper dissabte 22 de setembre i tornarem a repetir el següent (el 29). No cal fer cap reserva ni inscripció, tan sols apropar-se al PIT amb la vostra bici (si no en teniu us podem deixar una) i no oblideu el casc!

Us esperem!

Si voleu veure el programa complert de la Setmana de Mobilitat Sostenible i Segura cliqueu aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada